thepromotion.ro

Hei,

Te gandeai ca un program promotional ar putea fi deschis pana-ntr-acolo incat sa-i alegi chiar tu premiile. Si nu orice premii, ci numai unele cool si speciale?

JOE lanseaza THEPROMOTION.RO, o promotie online unde poti castiga numai lucruri speciale. E simplu sa participi: iti alegi un premiu, introduci codul pe care-l gasesti pe pachetele JOE participante si poti castiga premiul pe care l-ai ales. Fiecare cod reprezinta o sansa de castig dar poti introduce oricate coduri pentru oricare dintre premii.

Atunci cand un premiu e castigat, un altul ii ia locul. Si aici intervine partea care te-ar putea interesa: poti sa ne sugerezi chiar tu premii, alese dintre lucrurile care-ti plac. E suficient un link in pagina de SUGESTII a site-ului.
Viziteaza acum THEPROMOTION.RO si vei vedea ca poti castiga un set de cutii Pantone care sa te ajute sa te organizezi mai bine sau un set de tobe care sa nu deranjeze vecinii.


Descarca poza
Descarca poza

Detalii pe THEPROMOTION.RO

Descarca poza

Detalii pe THEPROMOTION.RO


Descarca poza

Descarca poza
Descarca poza

Detalii pe THEPROMOTION.RO

Perioada promotiei: 15.02.2011 - 15.12.2011.
Click aici pentru a consulta regulamentul oficial. Premiile din imagine sunt cu titlu de prezentare.


Pentru dezabonare click aici

Acest newsletter este trimis de Youth.Onlinestudent. ro si a ajuns la tine pentru ca ai solicitat aceste informatii, abonandu-te pe unul dintre site-urile: Onlinestudent. ro, Mojob. ro, StudentCv. ro, JOBfest. ro, Job-Studenti. ro.
Pentru probleme legate de newsletter te rugam sa ne scrii un e-mail pe adresa bogdan.daradan@onlinestudent.ro